måndag 10 september 2018

MIN HÄSTTJEJ

//INLÄGGET INNEHÅLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR FÖR HALLON//

Måndag igen och vi vaknade precis i rätt tid så vi kunde skjutsa ut barnen till bussen och vinka hejdå. Nu dröjer det 2v innan de kommer igen och det är långa veckor. 
De stora fick kantarellmacka igår och Tuva fick en till frukost. Det är ju sååå gott😋
Idag kör vi en lugn och skön hemmadag. Jag måste ringa ridskolan för att se om mitt mejl kom fram så Tuva kan vara med och testa på, äntligen ska (förhoppningsvis) hennes dröm gå i uppfyllelse. Denna hästtokiga tjej. Hon bygger stall och leker med sin gunghäst varje dag och har gjort sen hon fick den för snart 2år sedan.

Nu har Thea provat Hallon ett tag (det är ett dotterbolag till 3) och det funkar hur bra som helst. Just nu kör de ett erbjudande på halva priset i 3 månader vilket blir 49:- i månaden + att du får 50gb extra surf. Thea är jättenöjd, hon får ringa och sms:a hur mycket hon vill och hon får 4gb surf varje månad. Något jag skulle önskat mig, som hon har, är att i Hallon kan du spara surf från föregående månad. Använder hon inte upp all surf så finns den kvar och vad jag vet så försvinner surfen för de allra flesta om du inte använder upp den. Annat som är jättebra är att de har varken bindningstid eller uppsägningstid så vill du bara prova och se om det är något för dig? Det är superenkelt! Det går att flytta över ditt gamla nummer, det tog ca 1v för Thea att få allt klart. Intresserad? In och kika Här för nu kör de superweek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥