lördag 15 september 2018

DET VAR LITE ÖVERREKLAMERAT

Bara jag och Tuva uppe och vi har krupit ner i soffan och hon ligger i mitt knä. Tända ljus, kaffe och film.
När jag ska till Ullared så ska jag bunkra upp med lite doftljus. Hoppas de fått in julsakerna med😉 Ja de borde de ju fått för det är ju nästan oktober då.
 Igår åt vi hummern och ärligt? Är det inte lite överreklamerat? Jag äter iallafall mycket hellre kräftor! Älskar kräftor och detta va sådär. Det smakade ju inte illa men nu har vi ätit det och kommer inte göra det fler gånger haha. Inget vi kommer köpa själva iallafall.
Gigantiska klor!

Idag är det rally, Mästarmötet, det går utanför Älmhult och lillebror ska köra så jag och barnen ska åka ut och titta med min pappa. Mannen ska kapa ved med M och när rallyt är slut så kör jag och barnen till Lönsboda och hämtar hans sambo och barn. Tjejerna ska leka och vi ska umgås🙂
Nu väntar vi på att mannen och Oliver ska vakna och affärena öppna för jag och Tuva ska in och handla fika till rallyt och lördagsgodis.

1 kommentar:

  1. Räkor är godare tycker jag men visst ser det festligt ut och nu har du provat på den rätten. Rally ja de körde i Tomelilla i går också, jag ryser när jag hör dom, rädd för olyckor. Ja du det går fort framåt mot julen, har du inte besökt Bo Ohlsson i Tomelilla någongång? I år ska de ha julen bredvid om man säger så i ett hus, de är ofta jättefint och mysigt. När ni är i Svalöv får ni köra lite till så kommer ni till Österlen där jag bor och kan besöka Bo. Köpte billiga fina ljus två för en tia otroligt bra pris, hos mig brinner alltid ljus i lyktor är så mysigt och skönt.
    Må så gott/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥