torsdag 18 januari 2018

DEN DÄRRA SÖMNEN.....

Detta är 2a gången som det händer att Lillebror inte vill sova på natten, så fort jag lägger ner honom eller slutar amma så vaknar han, vilket betyder att jag har sovit mellan 2 och 4 inatt.... Han somnade när vi körde till förskolan så när vi kom hem la jag över honom i vagnen sen gick vi en runda. Han sover fortfarande så jag har hunnit träna med men jag har ju lyckats slarva bort ena delen till babyvakten så jag får ju springa och titta till honom hela tiden så jag vågar inte dra igång dammsugaren eller nåt sånt.
Detta blev min mellis på förmiddagen.

Jag håller på och packar fram badkläder för imorn är det dags för babysim, jag skulle köpa badblöjor på maxi men där va minsta storlek 7-12kg och det hade ju aldrig funkat haha. Jag fick ringa och höra om badet sålde mindre och det gjorde dom som tur va😊 Undrar om han kommer tycka det är mysigt. Jag vet att Tuva var med 3 månader när vi började och hon orkade ju aldrig hela tiden ut förrens i slutet, men det gör ju inget, det är ju bara att gå upp, barnen blir ju väldigt trötta av badet.

Dags att börja förbereda lunch och så ska jag plocka lite, jag har ju ljusstakar och sånt kvar i fönsterna....

2 kommentarer:

  1. Jaså ska Oliver börja babysim, tycker det ser otäckt ut när de tar dom under vattnet, men jag är lite blödig av mig, haha en hönsmamma/mormor/farmor.
    Inte lätt med sömn så länge han är så liten men det kommer en natt så sover han hela igenom och du får din skönhetssömn. Inte mycket du åt till mellanmål, men jag älskar bananer säger att jag är en riktig apa.
    Må så gott och lycka till i badet. Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har gått på babysim med allihop jag tycker det är mysigt.
      Ja så småningom sover han ju och snart äter han väl ändå färre gånger hoppas jag.
      Nötter mättar rätt bra och jag äter rätt ofta så jag klarade mig på det :-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥