fredag 26 januari 2018

LYCKAD GYMPA OCH IDAG ÄR DET BABYSIM

Här var vi uppe tidigt, alla utom Tuva som tog sovmorgon. Så roligt hon hade på sin gympa igår men hon var väldigt blyg i början men i slutet var hon nästan som vanligt haha. Hon kände ju inte en enda så det var ju inte så konstigt och sen får inte föräldrarna vara med inne heller fast jag var det igår. Det var bara en ledare och hon hade lite problem med rörligheten så jag erbjöd mig att hjälpa henne med barngruppen för jag kan ju ändå inte köra hem emellan så nästa v ska jag vara med. När vi skulle gå hem frågade ledaren Tuva om hon hade haft roligt, jo hon hade ju haft jättekul. Så sa hon "du kommer väl tillbaka nästa vecka" då svarade Tuva "Näää det var så jobbigt, jag är ju jättesvettig" Haha. Men jo, vi ska tillbaka nästa vecka såklart för hon tyckte det va kul!
Idag är det babysim och då krävs det lite planering av mellis, jag ska göra smoothie och ta med mig + banan och nötter så då kör jag 2 mellis på en gång istället😉 Härligt att det är fredag och just nu känns det härligt att det är sista jakthelgen med! Men nu ska vi packa väskan och fixa frukost 

3 kommentarer:

  1. Hon är ju för söt lilla Tuva rätt fram och säger precis som det var. Vad är det för grönt i glaset om jag får fråga? Dags för babysim idag igen det blir ju varmt och skönt. Ska börja träna igen på tisdag på sjukhsuet så varmt och härligt. Ha en fin helg. Kram/MH Österlen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en smoothie på ingefära, citron, spenat, banan, avokado och ett rått ägg + lite yoggi

      Radera
  2. Det där ser lite giftigt ut 😂
    Puss o Kram G
    Love You ❤❤❤

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥