fredag 12 januari 2018

TUR VI BOR I RÄTT KOMMUN

*Snark! Say no more... Då är det fredag igen och vi sitter här och äter ägg jag och Tuva och Diesel som ligger bredvid som hon alltid gör så fort Tuva kommer till soffan. 
Äntligen fick vi ihop så vi är bokade till babysim, det börjar nästa vecka och vi ska gå tillsammans med min kusins sambo och deras son. Det är ju extra roligt att vi hamnade i samma grupp som "syrran" men det är ju lite tråkigt att behöva köra 6 mil för att få bada.... Vi hamnade i Tingsryd till slut för det passade väldigt bra med tiderna där. Å då är jag ju glad och tacksam över att jag har barnen i Älmhults kommun för här får vi styra precis som vi vill över barnens 15 timmar, det är helt nytt för mig. (Annars är det ju vissa tider på vissa dagar som gäller) Men det är ju en himla tur för det betyder ju att vi kan gå på babysim när vi vill. Så under de här veckorna som det varar så har jag ändrat Tuvas schema.

Nehe, dags att ta tag i dagen, tvätta lite, träna och leka. När barnen kommer från skolan så går vi och möter dom. Jag tog en paus för kusinen ringde och var pratsjuk så nu behöver vi komma igång😊
Den här lilla killen får sova i vagnen💙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥