måndag 22 oktober 2018

ÄLSK PÅ DETTA!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kronans Apotek

Det har varit en lite påfrestande dag för Oliver har varit ledsen/gnällt så fort jag inte haft honom i min famn så det har inte blivit så mycket gjort. Jag vet inte om han håller på att bli sjuk eller det är tänderna som spökar för nu har den ena av två kommit igenom. Annars var han helt enkelt lite extra mammasjuk❤ Jag känner mig rätt slut i kroppen så jag ska inte vara uppe allt för länge till men nu sitter jag med hårinpackning och ansiktsmask och fördriver lite tid medans de verkar. 

Jag sitter och beställer lite på Kronans Apotek för jag behöver ha ett par produkter men jag vill samtidigt inte köpa för mycket eftersom jag köpt en julkalender med massa produkter i och där hoppas jag ju att det finns lite av det jag behöver. Men jag har beställt en ansiktskräm till Thea och så köpte jag en toner till henne igår. Hon är ju i åldern där det börjar komma lite finnar. Själv köpte jag min ansiktspeel för den tog slut idag. Det är mycket bättre att handla på hemsidan för tex peelingen är 70:- billigare där än i butik. Sen är jag nyfiken på fuktgivande mineralmask för burken är ju så fin haha.
Jag passade på att köpa hem min blodtrycksmedicin med för då slipper jag in och stå i kö, älskar denna smidighet! På denna beställningen sparade jag 160:- för produkterna är ju som sagt billigare här och sen ändrade den medicinen till ett billigare alternativ så jag gick ju nästan plus😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥