torsdag 11 oktober 2018

INTE UTAN MIN...

...KALENDER!! Hur sjutton skulle jag klara mig utan? Jag behöver ju skriva ner minsta grej jag ska göra annars försvinner det bort i tomma intet. Om jag har en grej inbokat varje dag och det är en tid jag måste passa så kan jag stressa ihjäl mig, jag måste ha tomma dagar i kalendern. När jag fick min utmattningsdepression för....många år sen nu då var jag tvungen att rensa bort allt jag hade inbokat sa de på vårdcentralen. Sviterna hänger väl i antar jag. Igår ville Natalie att jag skulle följa med till öppna förskolan men jag fick hoppa över det, igår var dagen tom och skulle så förbli! Annars kan jag ju fylla varenda kvart med saker för om jag har en liten lucka över då hinner jag förmodligen något mer där emellan, om jag ändå är ute och kör menar jag. Nä, jag är en hemmaråtta och behöver mina hemmadagar. I eftermiddag ska vi till BVC och det är dags för 1-års vaccination för Oliver. Det är dagens måste. Städat har jag redan gjort för det har jag redan stressat över eftersom jag helst vill göra det på fredagar men det hinner jag inte imorn. Mest svammel men mina världsproblem - hur jag ska hinna med städningen😉

2 kommentarer:

  1. Måste också anteckna tider och injektioner för jag glömmer det annars, skyller på åldern men det kan vi inte säga om dig.
    Det är då inte lätt med det du har haft, men blir man av med det tro? eller väldigt lätt att tippa över igen.
    Men skönt du är pigg nu i alla fall barnen kräver sitt och jobb och allt annat.
    Trevlig helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte om man blir av med det helt eller det sitter i, det känns som jag sitter på en gungbräda och kan vippa över när som helst.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥