tisdag 16 oktober 2018

DAGS FÖR RIDNING OCH LITE HÖSTKORT

Vi har fått in en bra sovrutin på förmiddagen här, Oliver är oftast trött när vi lämnar Tuva på förskolan så när vi kommer hem så får han något att äta igen om han vill ha sen somnar han. Jag bara lägger han i sängen sen gosar han in sig med snutten och täcket över näsan och nu har han sovit i 2,5 timme. Jag har hunnit titta på ett program på paddan, fixat lite med korten, lagat lunch till oss och förberett middagen till ikväll för det är ju ridning idag. Så för en gång skull har jag stått för middagen annars gör ju alltid mannen det men nu kan han bara slänga in den i ugnen när han kommer hem.

Idag ska vi låna vänners dotter som ska följa med till ridningen så får hon gå med Tuva och hästen om hon vill. Det är lite dum tid på dagen men nu är det bara en gång kvar och nästa vecka kan Thea följa med.

Förra veckan var vi ute och fotade lite i det fina vädret. 5 barn och alla var inte samarbetsvilliga haha. Oliver hade ju lite feber från vaccinationen med så han ville inte vara utan sin napp.
Vi tog 500 bilder på olika ställen så något ska väl kunna gå att använda.

Nähe, det verkar som att jag måste väcka den lille gossen så vi hinner i tid till ridningen, måste plocka upp tjejen, köpa en korv till Tuva och köpa kaninmat innan det börjar.

4 kommentarer:

  1. Jättefina foton verkligen det är minne att sätta i album, tycker själv det är roligare än på datorn. Man kan slå sig ner och bläddra på ett annat sätt än vid datorn.
    Ha det så kul när ni ska på ridning.
    Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag kör det gamla hederliga med fotoalbum. Många gör ju album som man kan göra på datorn men jag vill framkalla som vanligt och sätta in, barnen älskar att sitta och kolla både i sina egna och varandras.

      Radera
  2. Jättefina bilder!
    Tog du inga bilder på alla 4 💓
    Kram g

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom stora var tyvärr inte här men jag ska ta på dom med :-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥