tisdag 9 oktober 2018

MAMMIGA BARN

Även om det  var längesen småkillarna träffades så tror jag nog att de kände igen varandra i förmiddags. Oliver sov när de kom men sken upp som en sol när han vaknade och fick se sin kompis. Vi har fått ett par killar som blivit väldigt mammiga nu igen, Oliver blev det bara för några dagar sedan och idag när jag lämnade honom till mamma medans jag skulle på ett möte så blev han jätteledsen. När jag hämtade honom blev han ledsen igen för då svämmar ju alla känslor över och sen satt han och snyftade ända tills vi kom upp till förskolan och skulle hämta Tuva. Lilla gossen❤
Hämtade Tuva och sen upp till skolan och hämtade G´s son och sen åkte vi till Ikea och åt en korv innan vi skulle vidare till stallet.
Oliver hade fullt upp med att titta på allt och alla.
Sen var det dagens höjdpunkt - stallet. Vi mötte upp G som passade Oliver under tiden och det gick bra för det funkar alltid lite bättre om det finns andra barn med i bilden. Tuva fick Zack idag och hon satt och gjorde konster på han. Men vi såg att hennes lugg hade blivit lite för lång så den fick vi klippa när vi kom hem, nu ser hon "ut" igen.

Men det där med mammiga barn, jag tycker det är så svårt, ska jag lämna bort honom lite oftare? Ska jag sitta och gosa med honom lite extra om dagarna så han känner sig extra trygg? Jag tycker vi kramas, leker och gosar jättemycket men vad behöver han? Barnuppfostran är fasen det svåraste som finns. De kom ju utan manual och sen är alla olika till på köpet, som hon sa på mötet idag haha. Alla barn går ju igenom detta mer eller mindre och jag är glad att han inte ska skolas in just nu. Annars är ju 1,5år lite svårare att skola in för då är de så medvetna men jag tycker Oliver är det nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥