onsdag 17 oktober 2018

VI HAR EN LITEN LIGIST!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex SE


Vi har ju verkligen heeelt fantastiska dagar! Det gäller att ta vara på dom för jag kollade vädret 2v framöver och det blir ju lite kyligare men det vore väl konstigt annars.

Idag har svägerskan varit här och lämnat av lite verktyg och genast måste det ju undersökas om det går att klättras på! Den lille marodören är på allt!! Vi fick plocka bort den lilla barnfotöljen för den klättrade han upp i och sen försökte han komma upp på elementet för han ville upp i fönstret.... Det gäller hela tiden att ligga steget före och det går inte att släppa han med blicken knappt,
Vår lille ligist❤

Nu ska jag tipsa er om något som kommer behövas så småningom för rätt som det är så blir det ju kallt och ingen förstod vad som hände över en natt haha. Likadant som med snön som kommer varje år och ingen har dubbdäck på....typ.
Men idag börjar Lindex med 25% på barnytterplagg och värmande accessoarer.
(gäller ej i kombination med andra rabatter eller på rea)



Använd koden i kassan: kids1842out 



1 kommentar:

  1. Håller så med dig vilka dagar vi har, men har också sett att kallare väder är på G och vi är ju över mitten på oktober.
    Och du som jag så gillar vi ju julen så låt det gå framåt mot den fina tiden med ljus och glädje och kärlek.
    Härligt med barnen som utforskar livet, känns så igen från mina egna och nu barnbarnen som blivit lite över klätteråldern, det går fort Lotte.
    Kram/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥