måndag 22 oktober 2018

HEMMA BÄST❤

Vardag igen och borta bra men hemma bäst🙂 Svägerskan och kusinen åkte med oss igår med så vi åkte från Öland på förmiddagen och stannade till i Växjö, var inne på Mc Donalds och Rusta och köpte lite bra-att-ha-grejer. Nu ska jag koppla ihop alla fönsterlampor i huset så jag kan tända dom med min dosa🙂 Vi har ju aldrig dom tända annars men nu kan jag ju bara trycka på en knapp så tänds/släcks de när jag vill. Det ser ju så hemtrevligt ut när det lyser i fönstrena när det är mörkt.
Sen åkte vi vidare till Tuvas gympa och då fick kusinen med vara med och sen hem och äta innan de åkte tillbaks. När barnen lagt sig så la jag några timmar på städning för det var ju verkligen att torka allt! Mannen fortsatte att fixa i hallen och ikväll kommer nog killen som ska lägga golvvärme. Det kommer bli sååå bra.

Oliver har inte riktigt kommit i fas med sin sovning sen vi kom hem så jag hann knappt träna klart idag innan han vaknade men han kunde ju vara med på sista övningarna. Jag har ju ändå alltid sällskap av den här lilla damen ⇓
Findus har varit billig i helgen då hon bara suttit och skrikit i 3 dagar.... Idag har det varit lite bättre men hon har nog varit sällskapssjuk.

När Oliver (förhoppningsvis) sover snart så ska jag passa på att plocka i det sista och städa klart uppe innan de stora kommer hem, äntligen kommer dom❤ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥