onsdag 24 oktober 2018

EN KUSIN TILL❤

Nu bara rusar tiden ifrån mig igen och så är det kväll... Idag har det varit många tankar med hur och vad jag ska göra med mitt liv men jag blir inget klokare. Imorn ska jag jobba så då hoppas jag att jag får svar på nån fråga iallafall.

Idag fick barnen en liten kusin❤ Så himla roligt och jag längtar tills vi får gosa med bebisen. Det dröjer nog ett tag eftersom de förmodligen får stanna på sjukhuset ett tag.
Min lilla mammagris och jag har gosat idag, han kladdade ner sig fullständigt vid lunchen så det fick bli tvätt i vasken.
Tuva har gått på höstlov så hon är ledig 2v nu och de andra slutar på fredag. Synd att vi har planeringsdag så jag ska jobba 1 dag extra nästa v. Men men, that's life! Dom ska vara glada att någon av oss är hemma jämt🙂

2 kommentarer:

  1. Grattis till ett nytt underverk! Är du i ett vägskäl Lotte om och hur du ska jobba kanske hoppas det klarnar för dig så du får känna harmoni i din kropp. Du som varit sjuk innan ska ju inte jäkta utan ta det lugnt. Jag förstår ju att en familj kräver sitt. Mina barn var större när jag drabbades av den kroniska onda ledsjukdomen.
    Må väl från ett blåsigt Österlen/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det är mysigt med små liv :-)
      Ja jag vet inte riktigt vad jag vill, jag hade nog velat ha ett jobb där jag inte jobbar med människor på det viset. Hjärnan behöver ett viloläge just nu. Jag går i 190 jämt!
      Usch ja det är inte kul med sjukdomar

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥