onsdag 3 oktober 2018

NU SKA JAG FÅ TA I! EN SVÄNG TILL IKEA

Imorse fick jag till min träning! Äntligen. Sen fick jag ett nytt träningsprogram idag så nu ska jag bara köra 3 dagar i veckan men nu kommer det bli tungt😅 Nu ska jag använda min skivstång med vikter på och hantlar igen, har ju haft ett uppehåll på ett par månader och kört med egen vikt och minibands för att stärka magmusklerna men nu lär jag väl få träningsvärk istället.

Nu ikväll har jag, Max och Tuva varit på IKEA för vi behövde köpa nya tallrikar innan vi ska ha kalas i helgen. Det blev tallrikar i olika modeller, kaffemuggar, handdukar och nya kuddar till barnen.
Tuva ville ha rosa tallrikar. Jag tänkte först att vi kunde ha lite blandade färger i samma serie men det blev inte så.... inte i mattallrikarna iallafall ;-)
 Vi kikade på dessa som fanns i lila och vita.
Det blev lila tallrikar🙂 Det blir ju fint till vårt mörka matbord men vi börjar ju bli ganska många nu vid kalasen så jag funderar på om vi hade behövt köpa en uppsättning bestick till med.

Nu ska jag försöka få in en annons i tidningen innan jag gör mig redo för sängen. Imorn är det ju jobb igen. Men jag vet ju att det kan ta tiiid att få till den där annonsen, hemsidan är inte den lättaste att hitta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥