tisdag 23 oktober 2018

TISDAG

Älskade ungar❤

I helgen när vi ska iväg så hoppas jag att jag kan få till kort på alla 4, även ett på barnen och mig. Mannen ska ju fortsätta i hallen så vi andra ska åka iväg annars är det på tiden att uppdatera familjefotot med.

Hujedamej vilket ruskväder det är ute. Regn, blåst och kallt, brrr.
Oliver sover, Tuva är på förskolan och de andra i skolan och jag väntar på golvkillen som ska lägga en primer för att komma tillbaks ikväll och flytspackla. Så det blir att använda altandörren under dagen eftersom vi inte får gå på golvet. Kom precis på att jag har ett paket att hämta ut som jag glömt men jag har nog mest glömt det för jag inte vet vad det är haha. Kanske min julkalender? Lite synd att vi inte hinner med ridskolan idag, jag ska vara i Lönsboda på APT ikväll så det var tur mannen stoppade mig. Jag tänkte att jag om jag skyndar mig i eftermiddag så hinner vi ju på ridskolan för att bara hem och släppa av barnen och åka igen men som tur va sa mannen till mig att det blir jättestressigt för mig. Där hade han rätt och jag tänker ju som vanligt, jag hinner trycka in något mer för jag har kanske 5 minuter till godo.... *Andas* vi tar en lugn eftermiddag och umgås istället innan jag måste till jobbet.

1 kommentar:

  1. Härligt foto, tänk så många minnen man har i framtiden med alla foton man sparar det är faktiskt en viktig del för barnen.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥