måndag 29 oktober 2018

HÖSTLOV MEN EXTRAJOBB FÖR MIG

Morn morn, nehe nu blir det till att ta tag i Olivers sömn för snart hänger påsarna under ögonen ända ner till munnen. Det får vara färdigammat även om nätterna för nu behöver vi sömn! Så från ikväll ska han sova, så mitt mål är att sova en hel natt senast fredag😉 Jag har ju mina sömnbekymmer ändå men jag ska ju kunna sova om jag kan... Klockan ringde 4.38 för jag är ändå piggast på morgonen så träningen får bli då.
Idag har vi studiedag på jobbet så där är inga barn utan det är vi som ska planera och fixa och så ska vi träffa vår nya chef idag. Här hemma har barnen höstlov så det var ju lite olyckligt att min extra jobbdag blev just idag men sen är jag ju hemma tisdag och onsdag så det går ingen nöd på dom.
 När Tuva fyllde år fick hon en rolig "såpbubblevante" där det blev många och stora bubblor, hon älskade den! Någon som vet vart de finns att köpa? Jag hade velat ha fler såna för vi hade roligt allihop.
Hon jagade bubblor i hela tomten och de gick inte sönder så lätt heller.

Igår hade vi vänner här som kom innan jag och Tuva skulle på barngympa men vi hade tur att de stannade på middag så vi fick träffa de igen när vi kom hem. Sen ses vi på fredag igen för då ska vi köra 3-rätters middag och lägga lite tid på det. Eller ja, karlarna ska. Det ska bli trevligt.

Nu måste jag göra mig klar för jag ska åka om 20 minuter.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥